Over ons

Over Ons | Luchtbehandeling Expert | Airco Techniek Oss

Een korte geschiedenis!

Img 20210203 Wa0008

Uw vertrouwde partner

Kwaliteit staat altijd voorop bij Airco Techniek Oss. Onze luchtbehandeling diensten worden geruggensteund door een marktervaren eigenaar, die altijd graag de handen uit de mouwen steekt en u met een glimlach helpt. Klantvriendelijkheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tegenover onze jarenlange ervaring staan korte lijnen: persoonlijk, direct contact.

Wij van Airco Techniek Oss staan voor:

  • Korte, directe lijnen;
  • Professionaliteit;
  • Betrouwbare kwaliteit;
  • Duidelijke afspraken;
  • Iedere klus krijgt onze volledige aandacht;
  • Luchtbehandeling: one-stop-shop.

 

Wilt u uw binnenruimte koelen of verwarmen? Onze uitgebreide collectie van warmtepompen en airco systemen biedt u hoog comfort en een laag energieverbruik, voor een gezond en comfortabel klimaat. Zo realiseren we uw droom binnenklimaat dat elk seizoen aanhoudt. Dankzij onze moderne apparatuur en gebruik van de nieuwste technieken, bieden we oplossingen op maat om aan elke eis van uw project te voldoen. De installatie en het onderhoud zijn beschikbaar voor merken als LG, Daikin, Mitsubishi Electric en Maxicool. Bovendien kunt u ook op ons vertrouwen voor de installatie van luchtventilatiesystemen die de luchtkwaliteit binnenshuis helpen verbeteren. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Maak kennis met ons personeel

Rbt

Jasper Wiegers

Installatie en onderhoudsmonteur

Rbt

Niek Lafeber

Eigenaar en installatiemonteur

Rbt

Trudy Lafeber

Administratief medewerkster

Rbt

Johan van der Boom

Installatie warmtepompen

Neem snel contact met ons op!

Geïnteresseerd in onze verwarmings- en koelingsoplossingen voor uw binnenshuis? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Onze experts staan altijd klaar om uw droom binnenklimaat te realiseren. Voor meer informatie, bekijk onze uitgevoerde projecten.